Ulei Esential Oregano

24,90 lei

10 ml

Origine: Spania

Intensitate aromatică: puternică

 

Planta de oregano conține proprietăți antiseptice, antioxidante, antitoxice și antivirale. Este cunoscut faptul că acest ulei esențial este util pentru o gamă largă de afecțiuni ale pielii și poate fi, de asemenea, utilizat ca un insectifug.

Uleiul de oregano este membru al familiei Lamiaceae. Acest ulei are un miros cald, condimentat, camforaceu și este clasificat ca o notă de mijloc. Uleiul de oregano se amestecă bine cu uleiurile de citrice, ierboase, cele de mentă și lemnoase.

 

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.