Ulei esential Salvie

19,90 lei

10 ml

Intensitate aromatică: puternică

 

Beneficiile uleiului esențial de salvie pot fi atribuite proprietăților antifungice, antimicrobiene, antioxidante, antiseptice, antiinflamatoare, antispasmodice și antibacteriene. Acest ulei prezintă proprietăți cicatrizante, depurative, digestive, dezinfectante, expectorante, febrifugice și laxative.

 

Acest ulei este capabil să inhibe infecțiile fungice, atât la nivel intern, cât și extern, și oferă ameliorarea infecțiilor, cum ar fi dizenteria, bolile de piele, piciorul atletului sau dermatita. Această proprietate este una dintre cauzele care stau la baza utilizării sale în produsele de îngrijire a pielii.

 

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.