Ulei esential Menta

19,90 lei

10 ml

Origine: India

Intensitate aromatică: puternică

 

Uleiul esențial de mentă premium este membru al familiei Lamiaceae. Acest ulei are un miros camforaceu foarte pătrunzător, ierbos mentolat și este clasificat ca o notă de top. Menta se amestecă bine cu uleiuri de citrice, ierboase și lemnoase.

 

Acest ulei are o serie de proprietăți antiinflamatorii, antimicrobiene, antiseptice și astringente. Se știe că este excelent pentru durerile musculare și articulare, durerile de cap, sau creșterea nivelului de energie și ameliorarea stărilor de greață.

 

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.