Ulei Esential Bergamota

24,90 lei

10 ml

Origine: Italia

 

Se știe că bergamota ridică starea de spirit și reduce stresul. De asemenea, are proprietăți antiinflamatorii, antiseptice și astringente, ceea ce îl face util pentru o varietate de probleme de sănătate. Acest ulei obținut prin presare la rece este atât dulce, cât și picant, iar îndepărtarea bergaptenului îl face ideal pentru aplicarea pe piele. Este clasificat ca o notă de top și se amestecă bine cu uleiuri de camforacee, citrice, ierboase, florale, mentă, picante și lemnoase.

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.