Ulei esential Tamaie

39,90 lei

10 ml

 

Uleiul esențial de tămâie (pur) este obținut prin distilarea la aburi a rășinei arborelui Boswellia Carterii și este cunoscut și sub numele de Olibanum. Cuvântul este derivat din francezul „franc” care înseamnă luxuriant și a fost, împreună cu smirna, prima gumă care a fost folosită ca tămâie. Arborele este indigen în Orientul Mijlociu și se spune că există în formare naturală de bonsai în acel pământ ars. Se spune că tămâia simbolizează divinitatea, iar acest ulei este cel mai popular în aromoterapie pentru proprietățile sale calmante. 

 

De-a lungul timpului s-a spus că ajută la vindecarea rănilor, la prevenirea cicatricilor și se folosește pentru tonifierea feței, sau îndepărtarea ridurilor. Uleiul esențial de tămâie a fost utilizat pentru a diminua anxietatea, stresul, astmul bronșic, bronșita și laringita. Este un tonic general pentru uter, are un efect calmant în timpul travaliului și ajută la ușurarea menstruației abundente. Este cel mai util ulei esențial în timpul meditației.

 

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.