Ulei esential Tangerine

19,90 lei

10 ml

 

Mandarina este folosită pentru obținerea unui ulei esențial calmant, cu o aromă dulce și ascuțită, asemănătoare portocalei. Ajută la iritabilitatea nervoasă ocazională. Un ulei excelent pentru a ajuta la ridicarea spiritului și pentru a oferi un sentiment de siguranță. Mandarina este, de asemenea, bogată în puternicul antioxidant d-limonene, care are beneficii precum îmbunătățirea sănătății ficatului, îmbunătățirea răspunsului imunitar al organismului și îmbunătățirea sistemului de apărare antioxidantă.

 

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.