Ulei Esential Patchouli

29,90 lei

10 ml

Origine: Indonezia

 

Recunoscut pentru parfumul său bogat, dulce, patchouli este o plantă utilizată des în parfumuri și odorizante. Acest ulei esențial contribuie la calmarea iritațiilor de piele și oferă o stare generală de calm. Planta de Patchouli este unică, ea are un miros dulce și intens, cu multe nuanțe diverse – lemnoase, ierboase, ciocolatii și ierboase.

Încă din antichitate, el a fost folosit drept insecticid și ca odorizant.

 

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.