Despre Fondator

Suntem parte din natură și tot ceea ce ea oferă ne inspiră în crearea produselor Hadri. Puterea ingredientelor naturale asupra pielii încă nu a fost învinsă, și nici nu credem că se va întâmpla vreodată. Alegem cu grijă ingredientele naturale din întreaga lume și, pe cât posibil, certificate organic. Hadri este rutina de îngrijire a multor femei încă din 2010.

Preparate simple sau complexe dezvoltate în laboratorul farmaciei Hadri, au la bază uleiuri vegetale pure, ape florale prețioase, vitamine naturale și ingrediente active cercetate și dovedite științific, pentru eficacitatea lor. Hadri îngrijește, protejează și hrănește pielea, redându-i prospețimea și strălucirea.

Acțiunea sinergică a ingredientelor din serurile și cremele Hadri previn îmbătrânirea prematură a pielii. Procesul de formulare este unul simplu, manual, în loturi mici, fără ingrediente inutile sau conservanți care să le mențină ani de zile pe rafturi. Preparăm la temperaturi joase, astfel încât substanțele folosite să se mențină active și în produsul finit. Evităm orice ingredient cu potențial toxic și respectăm Reglementările Europene pentru Cosmetice. Sustenabilitatea este importantă pentru noi. Astfel, încă din 2010, am ales ambalaje din sticlă și aluminiu, reciclabile.

Crema ten uscat cu absorbție rapidă, oferă elasticitate și regenerare pielii, cu ajutorul ceramidelor, proteinelor și celor 3 molecule de acid hialuronic

Ne mândrim că suntem ecologici prin resursele pe care le folosim în laborator și prin grija față de planeta noastră.

Cutiile cadou sunt din carton brut, iar pentru transport oferim o nouă șansă cutiilor primite în farmacia noastră cu alte comenzi. În cele din urmă, capacele și pompițele pot fi reciclate cu ușurință în coșul special pentru plastice.

Nevoile pielii diferă în funcție de vârstă, stilul de viață, starea emoțională, mediu sau anotimp. Preparatele Hadri sunt sigure, concentrate în ingrediente active potrivite fiecărui tip de ten și nevoie. Pentru un preparat personalizat, te rog să ne scrii ce nevoi crezi că are tenul tău, iar farmacistul nostru va găsi rutina de îngrijire potrivită. Scrie-ne la adresa de e-mail: adriana@hadri.ro!

Am triplat acțiunea acidului hialuronic, adăugându-l în preparatele Hadri sub trei forme diferite spre o mai bună umplere a ridurilor. Astfel, acesta:

1. Absoarbe apa și formează un strat protector;
2. Pătrunde mai adânc în piele și menține apa;
3. Masa moleculară foarte mică eficientizează pătrunderea foarte adâncă, hidratarea profundă, respectiv efectul reparator;

Sinergia celor trei tipuri de acid hialuronic ajută la regenerarea pielii și întârzie instalarea ridurilor.