Ulei Esential Niaouli

19,90 lei

10 ml

Origine: Madagascar

Intensitate aromatică: puternică

 

Acest ulei esențial are un parfum aromatic, un miros dulce și proaspăt. El se amestecă bine cu busuiocul, eucaliptul, feniculul, ienupărul, lavanda, lămâia, și teiul.

Acest ulei esențial se utilizează frecvent ca analgezic, antireumatic, antiseptic, antispasmodic, balsamic, cicatrizant, regulator, stimulant și vermifug. Uleiul esențial Niaouli este utilizat local pentru o mare varietate de afecțiuni, inclusiv dureri, afecțiuni respiratorii, tăieturi și infecții, inclusiv pentru purificarea apei. Datorită calităților sale antiseptice puternice, este o alegere bună pentru tratarea afecțiunilor pielii, cum ar fi acneea, arsuri, tăieturi, mușcături de insecte și alte afecțiuni similare. De asemenea, el este utilizat pentru tratarea problemelor respiratorii, cum ar fi astmul, tusea și durerile în gât și este utilizat și în preparatele farmaceutice cum ar fi picături de tuse, soluții pentru gargară, paste de dinți și spray-uri de gură.

 

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.