Ulei Esential Portocale

13,90 lei

10 ml

Origine: Brazilia

 

În timp ce curăţai o portocală, cu siguranţă ai observat acele picături mici de pe coajă și ai simţit în același timp o explozie aromaterapeutică de mirosuri și arome. Acesta este uleiul esențial care trăiește în coaja fructului.

 

Uleiul esențial de portocală dulce are proprietăți antidepresive, antiinflamatorii, antiseptice și bactericide. Adăugarea aromei înălțătoare pe care o posedă, îl face excelent pentru curățarea și îmbunătățirea stării de spirit.

 

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale