Ulei Esential Chiparos

19,90 lei

10 ml

Origine: Italia

Intensitate aromatică: medie

 

Cu un parfum aromatic, uleiul esențial de chiparos are o aromă condimentată, erbacee, ușor lemnoasă. Este un ulei proaspăt și curat.

Se îmbină bine cu: bergamota, salvia, grapefruit-ul, ienupărul, lavanda, și lămâia. De asemenea, aromaterapeuții se referă la acest ulei esențial drept unul relaxant și calmant din punct de vedere nervos. Are proprietățile unui astringent și este utilizat în aplicații de îngrijire a pielii.

 

Utilizări obișnuite: combate transpirația excesivă (în special a picioarelor), hemoroizii, menoragia, pielea grasă, reumatismul și varicele. Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.