Iubire – Mix de uleiuri esentiale

39,90 lei

10 ml

Cuvântul „iubire” este unul cu o greutate importantă, iar sentimentul pe care îl reprezintă este unul dintre cele mai importante din lume. Cei mai mari filosofi ai lumii s-au poticnit în dezbaterea acestui subiect, iar multor oameni le este încă dificil să își definească acest sentiment.“Iubire” de la Hadri conține uleiuri esențiale menite să te ajute la descoperirea și îmbrățișarea acestui sentiment minunat.

 

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.