Ulei esential Vetiver

59,90 lei

10 ml

Intensitate aromatică: puternică

 

Uleiul esențial de vetiver, numit și ulei de khus, este extras din planta vetiver, o iarbă verde, originară din India, care poate crește până la cinci metri înălțime. Uleiul de vetiver este destul de parfumat, cu un miros distinctiv ascuțit și pământesc pe care îl puteți recunoaște din colonia pentru bărbați. Efectele calmante și răcoritoare ale uleiului esențial de vetiver au beneficii în relaxarea multor tipuri de inflamații. Este deosebit de bun în ameliorarea inflamației atât în cazul ​​sistemul circulator, cât și în sistemul nervos.

Uleiul esențial de vetiver este un bine-cunoscut sedativ, el calmează iritațiile nervoase, izbucnirile emoționale, cum ar fi furia, anxietatea, atacurile isterice, neliniștea și nervozitatea. Uleiul esențial de vetiver ajută la vindecarea rănilor prin promovarea creșterii de țesuturi noi în locurile rănite și, de asemenea, inhibă dezvoltarea microbilor.

 

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.