Ulei Esential Lavanda

18,90 lei

10 ml

Origine: Franța

 

Acest ulei este un regenerator celular și reparator cutanat, cicatrizant, care ajută la refacerea pielii rănite sau afectate de eczeme, urticarii, sau psoriazis. El liniștește pielea rănită, înroșită, arsă de soare sau înțepată de insecte și este un adjuvant în tratarea acneei, calmant pentru zonele cutanate și antiseptic, antispasmodic și decontractant muscular. Are proprietăți ușor sedative și de liniștire, armonizant și este un echilibrant al sistemului nervos.

 

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.