Ulei Esential Citronella

19,90 lei

10 ml

Origine: Sri Lanka

Intensitate aromatică: medie

 

Citronella are un parfum intens de citrice și lămâie, bine rotunjit, deși este mai ușor decât lămâia reală. și are, de asemenea, tonuri subtile de lemn. Se amestecă bine cu majoritatea uleiurilor, dar în mod special bine cu bergamota, portocala amară, lemnul de cedru, mușcata și lămâia. Citronella Ceylon este creditată cu proprietăți terapeutice ca antiseptic, deodorant, insecticid, antiparazitar, tonic și stimulent.

 

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.