Ulei Esential Citronella

19,90 lei

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts up to 20% Read more

10 ml

Origine: Sri Lanka

Intensitate aromatică: medie

 

Citronella are un parfum intens de citrice și lămâie, bine rotunjit, deși este mai ușor decât lămâia reală. și are, de asemenea, tonuri subtile de lemn. Se amestecă bine cu majoritatea uleiurilor, dar în mod special bine cu bergamota, portocala amară, lemnul de cedru, mușcata și lămâia. Citronella Ceylon este creditată cu proprietăți terapeutice ca antiseptic, deodorant, insecticid, antiparazitar, tonic și stimulent.

 

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.

Manufacturate De Farmacist

Toate produsele noastre sunt create în laboratorul nostru propriu.

100% Ingrediente naturale

Folosim doar ingrediente naturale atent alese, din surse sigure.

Descriere

Multe repelente comerciale conțin Citronella Ceylon și este adesea folosit în combinație cu lemn de cedru pentru a produce un insecticid natural plăcut mirositor. De asemenea, va fi văzut în săpunuri și lumânări și are aplicații comune în masaj. Acest ulei poate ajuta, de asemenea, cu infecții minore, dar este mai frecvent cunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta la combaterea răcelii și a gripei. Citronella poate fi folosită și pentru transpirația excesivă și pentru condiționarea tenului și părului gras.
Istorie: Uleiul esențial Citronella Ceylon a fost unul dintre repelenții de insecte dominanți în lume înainte de introducerea DDT. Istoria recentă a indicat faptul că Citronella devine din nou produsul preferat pentru clienții conștienți de sănătate.

Atenționări: Citronella poate irita pielea sensibilă.
Nu folosiți niciodată uleiuri pure pe piele fără a se dilua, nu utilizați niciodată în interior, țineți departe de copii și ochi, verificați întotdeauna dacă există probleme medicale care ar putea cauza o problemă. Căutați ajutor dacă aveți îndoieli.
* Informațiile furnizate au doar scop educativ *

Păreri Clienţi

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei Esential Citronella”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Online store with a wide selection of furniture and decor

Furniture is an invariable attribute of any room. It is they who give it the right atmosphere, making the space cozy and comfortable, creating favorable conditions for productive work or helping to relax after a hard day. More and more often, customers want to place an order in an online store, when you can sit down at the computer in your free time, arrange the furniture in the photo and calmly buy the furniture you like. The online store has a large catalog of furniture: both home and office furniture are available.

Furniture production is a modern form of art

Furniture manufacturers, as well as manufacturers of other home goods, are full of amazing offers: we often come across both standard mass-produced products and unique creations - furniture from professional craftsmen, which will be appreciated by true connoisseurs of beauty. We have selected for you the best models from modern craftsmen who managed to ingeniously combine elegance, quality and practicality in each product unit. Our assortment includes products from proven companies. Who for many years of continuous joint work did not give reason to doubt their reliability and honesty. All of them guarantee the high quality of their products, excellent operational characteristics, attractive appearance of the products, a long period of use of the furniture, as well as safety.