Ulei esential Salvie Sclarea

26,90 lei

10 ml

 

Cel mai mare beneficiu al acestui ulei este efectul de calmare. Este de ajutor celor care suferă de depresie, stres și insomnie. În timpul menopauzei, se crede că acest ulei reduce bufeurile, transpirațiile nocturne, palpitațiile, iritabilitatea, precum și durerile de cap și amețelile. De-a lungul timpului a fost folosit ca afrodisiac, și este bun, de asemenea, pentru digestie și îmbunătățirea sănătății rinichilor. Uleiul de salvie trebuie evitat atunci când consumați alcool, deoarece poate crește intoxicația. Se spune, de asemenea, că ajută în tratarea afecțiunilor de piele cum ar fi acneea.

 

Uleiurile esențiale Hadri pot fi folosite pentru a crea atmosfera dorită, într-un difuzor sau diluate într-un ulei purtător pentru aplicare corporală. Amestecul poate fi aplicat pe baza picioarelor pentru absorbție, ceafă și poate fi, de asemenea, inhalat. Diluați mereu înainte de utilizarea pe piele.

 

Pentru siguranța ta!

A se folosi exclusiv diluat și cu aplicare externă, nu este destinat uzului intern. A se ține departe de copii. A nu se aplica direct pe mucoasele corpului, a nu se aplica nazal sau în ochi. Aceste uleiuri nu sunt medicamente, iar beneficiile lor sunt recomandate de aromaterapeuți, Hadri nu își asumă răspunderea pentru aceste efecte. Nu recomandăm aceste amestecuri ca înlocuitor pentru medicina tradițională.

 

Este posibil ca acest amestec de ulei să provoace sensibilități sau alergii, drept pentru care persoanele cu tendință alergică trebuie să efectueze un test de alergie. Dacă ești însărcinată, alăptezi, suferi de o boală gravă sau ești în vârstă, consultă medicul sau aromaterapeutul (certificat, cu experiență și pregătire în domeniu) înainte de a utiliza uleiurile esențiale.