HIDRA+ – Ser de noapte 40+

(2 customer reviews)

74,90 lei

30 ml

Pe lângă efectul hidratant, serumurile de noapte au un efect holistic datorat uleiurilor esențiale din compoziție.

 

Ser 100% natural, preparat la rece, din 10 ingrediente sinergice pentru un ten 40+, sănătos și frumos. Te vei bucura de un ten revigorat, hrănit și căruia îi va reda strălucirea și fermitatea. În plus, datorită uleiurilor esențiale din compoziție, acesta te va relaxa mental, îți va reda claritate în gândur și va ameliora durerile de cap. Într-un cuvânt este un preparat holisitic. Mulți oameni se adresează medicamentelor puternice antidepresive sau anti-anxietate care vin cu riscuri pe termen lung de dependență și efecte secundare grave. Uleiurile esențiale oferă o alternativă sigură și eficientă la aceste medicamente și în timp ce acestea nu vor funcționa pentru toată lumea, mulți oameni au experimentat rezultate excelente după utilizarea uleiurilor esențiale naturale.

 

Toarnă două picături în palme, pe care să le freci pentru a activa beneficiile ingredientelor, apoi aplică pe ten și masează dinspre bărbie spre frunte, pentru a-l revigora, a-l hrăni și a reda strălucirea și fermitatea tenului. Un preparat holistic, acesta îți oferă, în plus, un somn ușor și relaxare mentală datorită uleiurilor esențiale.

Este un ser excelent și pentru masaj cu piatra Gua Sha. 

Se aplică după crema hidratantă, acesta fiind un ser de final.

Dacă te confrunți cu un ten deshidratat, poți asocia Revital ser hidratant care este un ser de început și care se aplică primul, pe tenul curat.