Lip Gloss Natural #08

32,90 lei

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts up to 20% Read more

Descoperă strălucirea naturală și îngrijirea optimă pentru buzele tale cu Hadri Lip Gloss Natural, un produs de înfrumusețare ce redefinește conceptul de glamour natural și sănătos. Acest lucru este posibil datorită formulei inovatoare ce combină pigmentul mineral cu acidul hialuronic, pentru a vă oferi nu doar o culoare vibrantă și o strălucire seducătoare, dar și o hidratare profundă și durabilă.

Cu o textură ușoară și non-lipicioasă, acest produs se aplică uniform și confortabil, lăsând buzele moi și catifelate. Pigmentul mineral pur conferă o culoare bogată și naturală, care se potrivește perfect cu orice ton de piele și orice ocazie, fie că este vorba de o zi la birou sau o seară specială.

Unul dintre cele mai remarcabile beneficii ale „Hadri Lip Gloss Natural” este prezența acidului hialuronic, cunoscut pentru proprietățile sale de hidratare și de umplere. Acest ingredient cheie lucrează pentru a atrage și reține umiditatea în țesutul buzelor, asigurând o hidratare de lungă durată și un aspect vizibil mai plin și mai sănătos al buzelor.

Conștienți de importanța sănătății și siguranței consumatorilor, produsul nostru este formulat pentru a fi complet non-toxic. Te poți bucura de aplicarea „Hadri Lip Gloss Natural” fără grija prezenței metalelor grele, care sunt adesea găsite în cosmeticele convenționale și pot fi dăunătoare pentru sănătatea ta pe termen lung. De asemenea, acest gloss de buze nu conține parfum, făcându-l ideal pentru persoanele cu pielea sensibilă sau pentru cei care preferă produsele cosmetice fără aditivi sintetici.

 

Manufacturate De Farmacist

Toate produsele noastre sunt create în laboratorul nostru propriu.

100% Ingrediente naturale

Folosim doar ingrediente naturale atent alese, din surse sigure.

SKU: hgl08

Descriere

Sfat! 

Aplică Revital Exfoliant și pe buze, cel puțin o dată pe săptămână. Buzele vor avea un aspect mai sănătos și vor fi mai pregatite pentru hidratare. Aplicarea „Hadri Lip Gloss Natural” este o experiență senzorială plăcută. Aplicatorul special conceput permite o distribuție uniformă a produsului, iar formula sa cremoasă va bucura buzele fără efort. Rezultatul este un finisaj lucios, dar natural, care nu se simte greoi sau lipicios. Buze mai pline pentru mai mult timp.

„Hadri Lip Gloss Natural” nu este doar un produs de înfrumusețare, ci un simbol al angajamentului nostru față de frumusețea naturală și sănătatea ta. Este alegerea ideală pentru femeia modernă, conștientă de impactul produselor de îngrijire personală asupra sănătății și mediului. Îmbogățește-ți rutina de înfrumusețare cu un produs care vă și îngrijește buzele cu fiecare aplicare.

Alege „Hadri Lip Gloss Natural” pentru o strălucire sănătoasă, naturală și plină de viață.

Ingrediente

Hydrogenated Castor Oil Dimer Dilinoleate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Cera Alba, Sodium Hyaluronate, Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Pigment mineral (Mica, CI 77491)

Păreri Clienţi

Online store with a wide selection of furniture and decor

Furniture is an invariable attribute of any room. It is they who give it the right atmosphere, making the space cozy and comfortable, creating favorable conditions for productive work or helping to relax after a hard day. More and more often, customers want to place an order in an online store, when you can sit down at the computer in your free time, arrange the furniture in the photo and calmly buy the furniture you like. The online store has a large catalog of furniture: both home and office furniture are available.

Furniture production is a modern form of art

Furniture manufacturers, as well as manufacturers of other home goods, are full of amazing offers: we often come across both standard mass-produced products and unique creations - furniture from professional craftsmen, which will be appreciated by true connoisseurs of beauty. We have selected for you the best models from modern craftsmen who managed to ingeniously combine elegance, quality and practicality in each product unit. Our assortment includes products from proven companies. Who for many years of continuous joint work did not give reason to doubt their reliability and honesty. All of them guarantee the high quality of their products, excellent operational characteristics, attractive appearance of the products, a long period of use of the furniture, as well as safety.