REVITAL – Crema ten normal/mixt

(5 customer reviews)

109,00 lei

50 ml

O sinergie de ingrediente hidratante și anti-îmbătrânire pentru a vă hrăni pielea, precum și pentru a o menține proaspătă și protejată toată ziua.

 

Textura sa cremoasă și parfumul floral, ușor, vă vor mângâia tenul și-l vor pregăti pentru machiaj. Acidul hialuronic și colagenul vegetal vor aduce o hidratare suplimentară pielii, în timp ce un amestec de uleiuri naturale vor menține umiditatea pentru o piele sănătoasă, cu aspect tânăr.

O cremă cu absorbție rapidă, oferă elasticitate și regerare pielii, cu ajutorul celor 3 molecule de acid hialuronic.

Am triplat acțiunea acidului hialuronic adăugându-l în preparatele Hadri sub trei forme diferite pentru o mai bună umplere a ridurilor.

  1. HMW – HA,  absoarbe apa și formează un strat protector;
  2. LMW – HA, pătrunde mai adânc în piele și menține apa;
  3. VLMW – HA, masa moleculară foarte mică – pătrunde foarte adânc, oferă o  hidratare profundă, și un efect reparator;

Sinergia celor trei tipuri de acid hialuronic ajută la regenerarea pielii și întârzie instalarea ridurilor.

 

Îmbogățită cu vitamina E naturală, cu rol antioxidant, și aminoacizi din uleiuri naturale, Revital întărește structura epidermică, astfel încât să poți descoperi cea mai bună versiune a pielii tale. O selecție de uleiuri prețioase pentru pătrunderea lor profundă în piele, pentru a întineri celulele pielii și pentru a echilibra bariera naturală a acesteia, oferindu-ne o piele strălucitoare.

 

După curățarea pielii, masați o cantitate mică (aproximativ de dimensiunea unui bob de mazăre) într-o mișcare circulară în sus pe toată fața. Păstrați într-un loc răcoros, întunecat, temperat, stabil, asigurându-vă că folosiți întotdeauna mâinile curate pentru aplicare.

Seara este recomandat să continui rutina cu serul de noapte.

 

Clientele noastre spun că au observat beneficii în uniformizarea aspectului pielii, și că pielea s-a bucurat de mai multă luminozitate și un aspect hidratat.