NUTRI+ – Ser de noapte 50+

74,90 lei

30 ml

100% natural, preparat la rece, din 10 ingrediente sinergice pentru un ten sănătos și frumos.

 

Antioxidanții din acest ser luptă, de asemenea, împotriva acțiunii dăunătoare pe care o au radicalii liberi și poluarea asupra pielii, care pot accelera procesul de îmbătrânire.

Utilizarea regulată poate, de asemenea, stimula producția de colagen, ceea ce înseamnă că te vei bucura de o piele mai fermă.

Toarnă două picături în palme, pe care să le freci pentru a activa beneficiile ingredientelor, apoi aplică pe ten pentru a-l revigora, a-l hrăni și a reda strălucirea și fermitatea tenului. Un preparat holistic, acesta îți oferă, în plus, un somn ușor și relaxare mentală datorită uleiurilor esențiale.

 

  • Uleiul de luminița nopții este bogat în acizi omega-6, cu rol în structura celulară, el redă elasticitatea pielii. Este, de asemenea, un bun ajutor pentru pielea afectată de cuperoză sau dermatită.
  • Uleiul de trandafir de Damasc, pe lângă aroma sa feminină și luxoasă, este perfect și pentru îngrijirea pielii. Calmează, înmoaie și hidratează pielea, asigurând în același timp o acțiune tonifiantă blândă care ajută la întărirea legăturii de colagen-elastină.
  • Uleiul de morcov este considerat unul din cele mai bune uleiuri pentru îngrijirea pielii, potrivit tuturor tipurilor de ten, în special cel matur. Bogat în betacaroten, are rol antioxidant și protector. Prin culoarea sa, dă o tentă de bronz tenului.
  • Uleiul din sâmburi de caise, presat la rece, organic – este recomandat tuturor tipurilor de piele. Bogat în vitamina A, el este un bun penetrant și conductor al principiilor active din celelalte uleiuri naturale.
  • Uleiul esențial de lavandă elimină tensiunea, relaxează, stimulează circulația sângelui și are rol detoxifiant.