HIDRA+ – Ser Bakuchiol 1%

(1 customer review)

79,00 lei

30 ml

Un ser de final, cu efect antioxidant, uniformizant, calmant și care oferă o protecție sporită împotriva factorilor de mediu.

Se utilizează la finalul rutinii de skin care, la fel ca și serul de noapte, diferența este că acesta se poate fi folosit și ziua.

 

În ultimii ani au apărut o serie de îndoieli asupra siguranței retinolului, fie natural sau sintetic, acesta fiind iritant și contraindicat pe timpul verii, mai ales dacă nu folosim SPF (factor cu protecție solară). O altă situație în care este contraindicat, este în timpul sarcinii sau alăptării. Femei de pretutindeni au încercat produse pe bază de retinol pentru a scăpa de riduri, dar un număr mare dintre acestea au renunțat după primele aplicări când tenul s-a uscat și iritat incredibil de tare.

Din fericire, astăzi avem Bakuchiol!

Există câteva studii care compară Bakuchiolul cu ​​retinolul în mod direct, arătând că are efecte anti-îmbătrânire la fel de bune, fără nicio iritare a pielii. Ceea ce este și mai interesant, indică faptul că serul bakuchiol s-a dovedit a avea efecte anti-cancer, antimicrobiene, antifungice, antioxidante și este eficient în tratarea acneei.

 


Atenție! A nu se folosi combinat cu acizi (acid salicilic, acid ascorbic, acid glicolic), deoarece are un efect iritant și sensibilizant.

 

Uleiul de morcov din compoziția serului este considerat unul din cele mai bune uleiuri pentru îngrijirea pielii, potrivit tuturor tipurilor de ten, în special cel matur. Bogat în betacaroten, are rol antioxidant și protector în fața radicalilor liberi și a razelor UV. Prin culoarea sa, dă o tentă de bronz tenului.

 

Toarnă două picături în palme, pe care să le freci pentru a activa beneficiile ingredientelor, apoi aplică pe ten și masează dinspre bărbie spre frunte pentru a-l revigora, a-l hrăni și a reda strălucirea și fermitatea tenului. Nu uita de gât și decolteu, deoarece de cele mai multe ori pielea decolteului este deshidratată și apar primele pete pigmentare, deoarece multe femei expun liber această zonă în fața soarelui, fără a o proteja.