Articole

Efectele Curative ale Niacinamidei

De data aceasta am ales să punem pe masă un sfat pentru tenul tău. Un adevărat must-have în îngrijirea pielii de zi cu zi: niacinamida, benefică pentru orice tip de ten.

Femeie, sau bărbat, această super-vitamină curăță tenul de impurități și afecțiuni pentru un estetic radiant.

Citește în continuare și rămâi informat.

  • Ce este niacinamida?
  • Care sunt beneficiile acesteia?
  • Cum se aplică niacinamida?

Să știi că niacinamida este...

cel mai sănătos mod de a-ți menține frumusețea tenului. Se remarcă prin cele trei beneficii foarte căutate: calmant, în cazul dermatitelor, anti-acnee, chiar și anti-îmbătrânire. În sine niacinamida topică, așa-numita formă solubilă a vitaminei B3, este esențială în rutina de îngrijire a tenului, acest nutrient are menirea de a calma inflamațiile, respectiv de a întări și întineri tenul. 

Lipsa niacinamidei poate reda insuficiență de vitamina B3 care produce afecțiuni ale pielii, rinichilor, inclusiv a creierului. Aceasta creează un efect vizibil, foarte bun, inclusiv în combinație cu AHA și retinolul, accelerând procesul de vindecare și hrănire a pielii.

Citește mai departe pentru ceva wow!

Miracolele niacinamidei…

 

sunt variate, dar toate converg spre un punct comun: SĂNĂTATEA ESTETICĂ, pe care cu siguranță ți-o dorești. Un excelent mod de întreținere a tenului, niacinamida calmează zonele stresate și iritate, fiind ușor de găsit în conținutul serului Revital Antioxidant de îngrijire a tenului. 

Prin integrarea serului cu niacinamidă în rutina de zi cu zi, datorită efectului antioxidant pe care îl au, sprijină formarea niacinamidei în organism, nutrient pe care corpul uman nu-l produce natural. 

 

Miracolele, produse de niacinamidă, sunt diverse, de la ameliorarea ridurilor, punctelor negre, tenului gras, până la uniformizarea liniilor fine, reducerea dermatitelor și sprijin pentru o piele fină și delicate. 

Prin formarea acidului nicotinic se reduc șansele de deshidratare a tenului, îndepărtând orice obstacol spre “un ten sănătos, un chip frumos”. Acum te vei bucura de o prezență radiantă și luminoasă, datorită serului antioxidant de la Hadri.

Odată cu crearea barierei protectoare cu vitamina B3, pielea va avea un sprijin în hidratare, reprezentând un adevărat avantaj pentru toate tipurile de piele, în special pentru cazurile aflate în combaterea unor dermatite, ori în prevenirea îmbătrânirii pielii. 

Datorită folosirii niacinamidei, pielea va cunoaște, după un timp de folosire a serurilor sau cremelor cu acești nutrienți, o scădere a dimensiunii porilor, respectiv consumatorii se pot bucura de cantități echilibrate de sebum, care să aibă menirea strict de protecție a tenului. În plus, cu ajutorul niacinamidelor, celulele sănătoase ale pielii găsesc un sprijin în regenerare, astfel acestea beneficiază de protecția niacinamidei, mai ales în cazul contactului cu razele UV pe timp de vară.

 

De asemenea, sigur îți aduci aminte de articolul scris despre hiperpigmentarea pielii iar, dacă nu, citește-l aici și asigură-te că te informezi complet pentru a-ți menține pielea sănătoasă. Acidul kojic, pe care îl găsești în Serul Antioxidant Revital, este cel care luptă împotriva petelor pigmentare. Este necesar să știi că folosirea niacinamidelor ajută și în fața hiperpigmentării, iluminând petele întunecate la o concentrație de aproximativ 5%, acest beneficiu fiind observat în timp, deci folosește cu încredere serul Revital antioxidant, de la Hadri, care contine 5% niacinamida, vitamina C, 3 molecule de acid hialuronic si acid kojic. Fără substanțe toxice, parfum sau alte chimicale inutile tenului tău.

Cum se aplică?

Modul de aplicare diferă în funcție de produsele alese, niacinamida regăsindu-se sub diverse forme: seruri ori creme, ale căror instrucțiuni de utilizare trebuie citite înainte de aplicare, sau solicită consultanță din partea farmacistului. Alegerea produselor cu niacinamidă se realizează în funcție tipul de piele – adresându-se în variate formule.

 

Probabil te întrebi cum aplici niacinamida. Ei bine, este un simplu ritual de skin-care de urmat, astfel:

  1. Asigură-te că ai o piele curată înainte de aplicare – demachiată, spălată și clătită cu apă din abundență, iar la final foarte bine uscată;
  2. Aplicarea serului antioxidant cu niacinamidă, după cum spuneam, necesită o piele uscată în prealabil, pe care să fie aplicat, comparativ cu acidul hialuronic al cărui aplicare se realizează pe piele umedă;
  3. Abia după aplicarea serului cu niacinamidă este timpul cremelor hidratante, care nu se aplică niciodată înaintea niacinamidei;

 

Așadar, serul antioxidant Revital conține 5% niacinamidă, 3 molecule de acid hialuronic, vitamina C, și acid kojic. Toate aceste ingrediente formează o barieră antioxidantă împotriva factorilor de mediu care îți pot afecta tenul. De asemenea, acidul kojic joacă un rol foarte important împotriva petelor pigmentare.

Pentru a te bucura de rezultatele niacinamidei, este necesară o perioadă de tratament cuprinsă între 8 și 12 săptămâni, existând și probabilitatea de a observa efecte imediate. Verifică înaintea utilizării niacinamidei dacă există vreo șansă de a fi alergic, iar în cazul unui răspuns pozitiv, recomandarea este să eviți acest nutrient. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat și serviciul de preparare produse după diverse prescripții medicale, solicită aici o rețetă personalizată.

Te invităm să achiziționezi produsul/ele perfecte pentru tine de aici, și să te bucuri de o piele la fel de catifelată și sănătoasă precum te știm!

Iar dacă mai ai nevoie de detalii suplimentare, ne poți contacta la +40723 271276 sau scrie la adresa adriana@hadri.ro.

 

Cu apreciere,

farmacist Adriana Ghiță și Echipa Hadri.

hadri.ro

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl distribui prietenilor tăi!

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *