Articole

Adaptarea pielii la vremea rece

Sezonul rece poate afecta sănătatea pielii tale! Oferă-ți câteva minute pentru a descoperi o idee de a face tranziția, în mod corect, la îngrijirea pielii pe timp de iarnă.

Dacă-ți dorești o piele sănătoasă, chiar și pe timp geros, ai nimerit unde trebuie!

Iarna este un anotimp care vine cu o încărcătură puternică asupra pielii. Aceasta trebuie să suporte șocuri termice, ea va întâlni problema uscăciunii -provocată de frig, respectiv variate alte afecțiuni, precum crăpăturile, și nu numai. Conceptul cu care venim în fața voastră nu are doar denumirea de Hadri, ci și scopul de a te ajuta îndeaproape cu sfaturi prețioase, produse naturale și durabile.

Aerul rece este un dușman al pielii, lucru dovedit prin impactul pe care îl are atunci când intră în contact cu ea și extrage toată umiditatea, redând aspectul de uscăciune, care poate duce adesea la crăpături dureroase. 

Iarna aduce cu ea și foarte multe întrebări, precum: “Oare voi reuși să scap anul ăsta fără crăpături de la ger?”, “Oare există un mod de întreținere a sănătății pielii și pe timp de iarnă?”, etc. În acest caz, ei bine, te putem asigura că orice problemă are și o soluție, pe care ți-o putem chiar oferi.

 

Nu-mi doresc să ofer un simplu produs, departe de acest gând, ci o soluție, un adevărat ajutor în casa ta, tocmai de aceea, dragile mele, nu este momentul să ne panicăm cu privire la pielea noastră. Vom reuși să trecem cu bine peste frigul de afară, formând o rutină specifică sezonului rece. Astfel, v-aș ruga să respectați, pe cât posibil, următorii pași:

1. Folosește un demachiant hidratant

 

Odată cu scăderea temperaturii, pielea pierde tot mai mult din umiditate, având, în consecință, de suferit. În acest sezon, nu uitați absolut deloc de demachierea tenului cu un produs care să fie, de asemenea, hidratant. 

Astfel, demachiantul bifazic – hidraseb de la Absolut sprijină hidratarea pielii și înlătură influențele aerului rece, redându-i strălucirea. Prin folosirea demachiantului hidratant vei îndepărta cu succes celulele moarte ale pielii, evitând senzațiile de strângere, ori uscăciune.

2. Curăță pielea

 

Acesta este pasul cheie în rutina de îngrijire a pielii, astfel vei reuși cu succes să-ți menții pielea curată și să îndepărtezi ușor impuritățile acumulate în activitatea de zi cu zi de la factorii de mediu. 

NU UITA! Acest pas se recomandă să fie făcut de două ori pe zi, dimineața și seara, deoarece pielea noastră este supusă la un proces natural, de reproducere a celulelor sănătoase, în urma căruia, vei sesiza resturile lăsate pe straturile superioare ale pielii, acele impurități ce le strângem pe discul demachiant la curățare. Așadar, aceasta trebuie spălată atent cu gelul spumant, respectiv cu gelul cu acid salicilic

Gelul spumant va aduce prospețime și un parfum liniștitor în curățarea ta de zi cu zi, fiind un produs realizat special din uleiuri vegetale certificate organic, glicerină bio, componente ale naturalului, concept ce stă la baza produselor Hadri. 

Gelul cu acid salicilic sprijină curățarea porilor înfundați, având un rol antibacterian și antiacneic. Acidul salicilic din acest produs are efect exfoliant, garantând regenerarea zilnică a pielii. 

Un ultim sfat, încearcă să nu grăbești acest pas, poate fi chiar cel mai important, deoarece curățarea pielii accelerează fluxul sanguin și ajută la eliminarea toxinelor.

3. Acidul hialuronic

 

Vânturile aspre și reci își spun cuvântul în timpul iernii, expunerea la acestea fiind o povară pentru piele. Acesta este motivul din cauza căruia apare acea senzație de uscăciune, care poate duce la crăpături, ori chiar răni. Asigură-te că ai la îndemână un ser hidratant, precum cel de la Hadri, și folosește-l pentru rezultate uimitoare! 

Pentru o hidratare suplimentară a pielii, nu ezita să utilizezi și crema pentru ten normal/mixt, cu acid hialuronic, care să întărească scutul anti frig al pielii.

4. Retinolul, nelipsit în îngrijirea pielii tale

 

În acest pas, netezirea pielii este asigurată de serul Bakuchiol 1%, o alternativă a retinolului, cu aceleași beneficii uimitoare asupra pielii. Vei observa efectul său antioxidant, uniformizant, protector în fața factorilor de mediu și calmant încă de la prima folosire.
Fii sigură că nu-l combini cu produse ce conțin următorii acizi: salicilic, ascorbic, respectiv glicolic.

5. SPF-ul este esențial

 

De obicei tinzi să crezi că în afara sezonului cald, SPF-ul nu mai este necesar. 

Un lucru total greșit! SPF-ul este bariera protectoare în fața razelor UV chiar și pe timp noros, sau pe timp de primăvară/toamnă/iarnă. Reflexiile soarelui se resimt chiar și atunci, tocmai de aceea este necesar să fim mereu pregătite! Pentru acest lucru, folosește loțiunea SPF de la Hadri.

6. Mască pentru protecția pielii

 

Afecțiunile pielii sunt mai multe și cu apariții mai dese în sezonul rece, atunci când umiditatea internă a pielii este scăzută. Hadri îți oferă ocazia să îndepărtezi impuritățile, să calmezi petele și să exfoliezi pielea cu masca Revital pentru gomaj!

7. Vitamina C în completarea ritualului

 

Îngrijirea tenului pe timp de iarnă înseamnă inclusiv utilizarea de vitamină C, care eficientizează eforturile de combatere a razelor UV. 

Nu uita, cremele cu SPF nu se folosesc doar vara, ci și iarna! Luminează-ți tenul cu serul antioxidant și spune “NU” factorilor de mediu și de temperatură, aduși de aerul din sezonul rece!

8. Buzele și pielea de sub ochi merită atenție sporită


Îngrijirea tenului pe timp de iarnă înseamnă inclusiv utilizarea de vitamină C, care eficientizează eforturile de combatere a razelor UV. 

Nu uita, crMerită atenție amănunțită inclusiv buzele și pielea de sub ochi. Astfel, pentru buze, recomandăm folosirea unui balsam special, hidratant, precum cel de la Hadri: balsam de buze, respectiv balsam de buze cu acid hialuronic -pentru un plus de sprijin împotriva frigului. În ceea ce ține de pielea de sub ochi, se poate folosi crema pentru ochi – riduri de expresie, care nu are doar efect anti-ageing, ci și un efect hidratant și antioxidant perfect pentru menținerea pielii fine și sănătoase!emele cu SPF nu se folosesc doar vara, ci și iarna! Luminează-ți tenul cu serul antioxidant și spune “NU” factorilor de mediu și de temperatură, aduși de aerul din sezonul rece!

9. Un plus de hidratare cu unt de corp

 

Crește rezistența barierei protectoare a pielii prin hidratare cât mai eficientă. Alege să te răsfeți puțin, folosind unul dintre produsele din gama de unt de corp de la Hadri. Un refresh cu adevărat necesar!

10. Dieta, un factor esențial în sănătatea pielii

 

Corpul nostru are nevoie de atenție, atât externă, cât și internă. Fii sigur că ceea ce mănânci este cât mai puțin procesat, proaspăt și cu multe vitamine. Dieta poate fi sprijinită, de asemenea, și de minim o oră de sport pe zi. Farmacia Hadri încurajează un stil de viața cât mai sănătos!

Mișcă-te, mănâncă sănătos, și rămâi pe aproape! Privește viața cu alți ochi și bucură-te de ea așa cum se cuvine!

Te invităm să achiziționezi produsul/ele perfecte pentru tine, de aici, și să te bucuri de sezonul rece cu o piele la fel de catifelată și sănătoasă precum te știm!

Iar dacă mai ai nevoie de detalii suplimentare, ne poți contacta la +40723 271276 sau scrie la adresa adriana@hadri.ro.

Cu apreciere,

farmacist Adriana Ghiță și Echipa Hadri.

hadri.ro

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl distribui prietenilor tăi!

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *