Articole

Zece ani de farmacia Hadri

 

M-a atras farmacia încă de la 18 ani. Am lucrat cu normă întreagă în domeniul farmaceutic, înainte să obțin diploma de studii superioare, iar anul acesta mă bucur să împlinesc 25 de ani de farmacie.

 

Anii de facultate, care au fost îmbinați cu munca în farmacie, au fost -probabil- cei mai grei ani din viața mea. Între 7 dimineața și 10 noaptea, băncile facultății și farmacia îmi erau casă. Dimineața eram la facultate, iar după orele prânzului eram la farmacie, loc din care în primii trei ani de facultate, doar două zile pe lună aveam liber. În acea perioadă, toată energia mea era îndreptată către cunoaștere, evoluție, și învățare continuă, voiam să devin cel mai bun farmacist, un manager cât mai bun, care să poată gestiona și înțelege toate piesele din acest puzzle, pentru a face farmacia mea să funcționeze ca unsă, aveam nevoie să fiu mereu, cea mai bună variantă a mea și o variantă mai bună decât eram ziua precedentă. 

 

Ca un capricorn adevărat, am fost într-o continuă dezvoltare, într-o continuă evoluție și încerc în continuare să o fac, deoarece doar așa, pot să îmbunătățesc și să dezvolt constant produsele Hadri. La început am fost asistent, apoi a urmat poziția de farmacist, care a culminat în interiorul unei farmacii cu postul de diriginte de farmacie, urmând acum 10 ani să-mi ating visul de a-mi deschide propria farmacie.

 

Am lucrat într-un lanț de farmacii unde am avut ocazia să învățat foarte bine, ce înseamnă un management de succes și am putut să îmi dezvolt această parte a personalității. 

Am avut parte de un colectiv extraordinar și o echipă de management performantă, înțelegătoare și de la care am avut foarte multe lucruri de învățat. 

 

Acum să mergem la partea de laborator și prepararea de cosmetice. Din acest punct de vedere, am fost autodidactă și timp de câțiva ani, în care am încercat și am testat nenumărate formule am învățat o mare parte din tot ce știu acum, ani care au culminat cu prima cremă Hadri de care am fost mulțumită.

 

Singura pauză pe care am luat-o a fost în luna a noua de sarcină, când pur și simplu nu mai reușeam să țin ritmul. Atunci când Tudor avea patru luni, am simțit din nou nevoie de o pauză, moment în care am plecat o lună în vacanță și am simțit că mi-am încărcat toate bateriile posibile. La întoarcere, mi-am fixat o dorință drept un obiectiv extrem de important și anume dorința ca spațiul gol de parterul blocului să devină farmacia mea.

 

Aveam deja experiență de manager și drept urmare, am dat înainte cu toată încrederea și susținerea familiei și a prietenilor. Așadar, acum 10 ani, pe 29 martie când Tudor împlinea 1 an, am deschis Drogheria Pipera, iar cinci ani mai târziu am reușit să cumpărăm o licență de farmacie și am devenit Farmacia Hadri. 

 

Colegii de la deschidere au devenit familia Hadri și îmi sunt colegi și prieteni de nădejde chiar și acum, motiv pentru care le mulțumesc și le sunt recunoscătoare. 

De asemenea le sunt recunoscătoare tuturor vecinilor și clienților, care au avut încredere în noi și ne-au trecut pragul în toți acești ani.

Sunt recunoscătoare și familiei pentru că a înțeles oboseala și irascibilitatea mea din zilele prea încărcate.

 

Tineri sau mai în vârstă, mame sau nu, urmați-vă pasiunile, chemările și învățați să deveniți mereu, mai buni decât ați fost cu o zi înainte. Aveți curaj, munciți și fiți fericiți cu ceea ce faceți.

 

Te invităm să achiziționezi produsul/ele perfecte pentru tine, de aici, și să te bucuri de o piele la fel de catifelată și sănătoasă precum te știm!

Iar dacă mai ai nevoie de detalii suplimentare sau întrebări despre farmacia Hadri, ne poți contacta la +40723 271276 sau scrie la adresa adriana@hadri.ro.

 

Cu apreciere,

farmacist Adriana Ghiță și Echipa Hadri.

hadri.ro

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl distribui prietenilor tăi!

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *