Articole

Preparate Personalizate și pe bază de Rețetă Medicală

Adesea căutăm cea mai bună soluție în produsele de îngrijire personală, și nu numai. Există posibilități ca cele gata preparate să nu ni se potrivească, lucru ce ne-a inspirat în a crea acest serviciu de a prepara produse marca Hadri, personalizate, sau pe bază de prescripție medicală.

 

Pentru “Un Ten Sănătos, Un Chip Frumos” am ales să furnizăm produse calitative, cu efecte de durată și perfecte pentru fiecare organism. Ideale pentru fiecare dintre noi, preparatele personalizate sau pe bază de prescripție medicală, te ajută în susținerea îngrijirii corporale, îngrijirii tenului, a părului, previn și tratează multe alte probleme de această natură.

Despre Preparatele Personalizate și cele pe bază de Rețetă Medicală

Când spunem preparate personalizate ne referim la produse realizate în funcție de fiecare ten, obicei, dietă, mai exact rețete diferite și aliniate la obiceiurile fiecărui client, pentru a preveni, sau repara zone ale pielii, tenului sau părului afectate de diverși factori nesănătoși. Spre exemplu, aerul poluat, obiceiuri nesănătoase în ceea ce ține de dietă, lipsa protecției SPF, tipul tenului, mediul de lucru, etc.

Există anumite cazuri în care prescripțiile medicale sunt de mare importanță. În acele momente putem vorbi de probleme dermatologice complexe, pentru care medicul dumneavoastră vă poate prescrie o rețetă specifică afecțiunii, complexă și care trebuie preparată pe moment. Hadri este mereu lângă tine, iar pe baza recomandărilor și prescripțiilor medicale, îți vom prepara tratamentul pentru vindecarea afecțiunii tale dermatologice.

Când ai nevoie de Cele Două Variante

Poate simți că nu reușești să o scoți la capăt cu tenul tău capricios. Probabil acneea, punctele negre, sau petele îți dau bătăi de cap. Ori poate doar îți lipsește plusul acela de care ai nevoie la capitolul self-esteem.

 

Ai ajuns exact unde trebuie. Noi oferim mici sticluțe minune și unele mai măricele, cu soluții magice, datorită cărora tu te vei bucura de un ten curat, fin și sănătos, și vei fi încrezător/are în forțele tale. Posibil să te simți neputincios/asă, să crezi că nu există nicio cale de scăpare din acnee, sau alte afecțiuni ale pielii, dar suntem aici să te sprijinim cu produse calitative și durabile pentru rezultate vizibile.

 

 

Alegând produsele Hadri, alegi cea mai bună soluție pentru tine și pielea tău. Asigură-te că cerințele tale vor fi îndeplinite întocmai, completează formularul de contact și ia legătura cu echipa Hadri care îți va răspunde tuturor nelămuririlor.

Avantaje

Avantajele sunt foarte importante în alegerea unui produs. Asigură-te că faci alegerea potrivită și citește următoarea listă de beneficii ale preparatelor personalizate și pe bază de rețetă, marca Hadri.

Ca orice produs și cele farmaceutice, sau cosmetice vin cu avantaje și dezavantaje. În cazul preparatelor personalizate și celor pe bază de prescripție de la Hadri, am reușit să reducem aproape de zero dezavantajele și observăm o serie de avantaje suplimentare, precum:

 

  • Eficiența: un tratament conform, aduce rezultate pe măsură. Astfel, te vei bucura în cel mai scurt timp posibil de rezultate durabile și eficiente;
  • Durabilitatea: produsele Hadri păstrează tenul curat și catifelat, atât în timpul utilizării, cât și după folosire;
  • Rezultate Vizibile încă de la Prima Utilizare: odată ce ai optat pentru produsele marca Hadri, vei observa rezultatele imediat cum începi să le folosești. Naturalețe, simplitate, mai pe scurt: TU, ființă frumoasă și confortabilă în pielea ei;
  • Creșterea Calității Vieții: sigur adori momentele când te simți revitalizat și energic, mai ales după un ritual de îngrijire marca Hadri. Vei observa cum viața va începe să prindă contur odată cu utilizarea produselor noastre;

Concluzionând, prevenția este foarte importantă în ceea ce prevede afecțiunile dermatologice, sau nevoile personale. Eficiența, durabilitatea, rezultatele vizibile și creșterea calității vieții recomandă cele două variante de achiziționare a produselor Hadri: preparate personalizat, în farmacia proprie, sau pe bază de prescripție medicală

 

Te așteptăm să achiziționezi produsul/ele perfecte pentru tine aici și să te bucuri de frumos în viața de zi cu zi, începând cu tine! 

Iar dacă mai ai nevoie de detalii suplimentare, ne poți contacta la +40723 271276 sau scrie la adresa adriana@hadri.ro.

 

Cu apreciere,

farmacist Adriana Ghiță și Echipa Hadri.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl distribui prietenilor tăi!

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *