Articole

Bucuria de a Primi un Card Cadou Hadri

Nu știi ce să-i cumperi, dar totuși ai vrea să-i răsplătești iubirea, sinceritatea și încrederea pe care ți-o oferă? Acum îți poți răsplăti partenerul, fratele, sora, părintele, prietenii, sau chiar colegii de muncă, achiziționând un Card Cadou digital cu “livrare” exact în inbox-ul sărbătoritului/ei.

Nu are ziua de naștere dar totuși vrei să-i mulțumești pentru susținerea acordată și pentru faptul că e mereu lângă tine? 

Hadri a pregătit surprize speciale pentru oameni speciali. 

Indiferent de ocazie, acum ai posibilitatea de a răsplăti oamenii din jurul tău cu daruri unice și exact pe gustul lor.

 

De ce am scris acest articol? Ei bine vrem să-ți arătăm că:

  • Un card cadou nu este doar o bucată de plastic;
  • Poate fi foarte important pentru pcei de lâncă tine;
  • Este o soluție eficientă pentrui un cadou reușit;

Ce este și cum te ajută un Card Cadou?

Este un mijloc de a oferi frumusețe drept cadou. Poți spune adio problemelor pe care le prezintă cosmeticele convenționale, ai șansa de a avea un look adorabil și durabil, două aspecte foarte importante în nivelul de calitate al produselor Hadri, cosmeticele naturale care au intrat în rutina de îngrijire a multor femei, încă din 2010. 

 

Cine a spus că visele nu devin realitate, n-a experimentat Hadri! 

Tocmai de aceea, ia-i “biletul” spre frumusețe și acceptare. Simte-te frumos/asă în pielea ta!

Folosirea unui card cadou

Cardul cadou Hadri este ușor de utilizat.

Prima dată îl vei găsi în inbox-ul tău, odată ce a fost achiziționat de către persoana dragă. După aceea, ai două variante de a-l utiliza:

  1. Online – pe site-ul Hadri poți alege produsele preferate, iar la check-out introduci codul cardului cadou;
  2. Offline – te așteptăm și în farmacia noastră pentru a cumpăra produse de îngrijire personală exact pe gustul tău;

Rescriem zicala "Dar din dar se face rai"

Nu ezita să recompensezi și tu persoanele dragi! Fă-le o bucurie oamenilor apropiați prin oferirea unui card cadou Hadri și dă startul la un look perfect, pe gustul fiecăruia.

Dă șansa persoanei dragi să se afirme în stil propriu, dar cu sprijinul tău. Cu ajutorul unui card cadou ai oferit cea mai bună surpriză cuiva special, oferindu-i o șansă la o experiență Hadri de neuitat!

Tu faci cadou cardul, iar noi îți susținem creativitatea cadoului printr-o gamă vastă de produse atent preparate pentru o aplicare delicată pentru o piele fină și fără defecte. Deoarece “dar din dar se face rai”, recompensează persoanele darnice din jurul tău cu un cadou personalizat, totul mulțumită cardului cadou Hadri!

 

Te așteptăm să achiziționezi un Card Cadou de la acest link și să-l oferi persoanei dragi. Iar dacă mai ai nevoie de detalii suplimentare, ne poți contacta la +40723 271276 sau scrie la adresa adriana@hadri.ro

 

Cu apreciere,

farmacist Adriana Ghiță și Echipa Hadri.

Related Posts