REVITAL – Masca Gomaj

(2 customer reviews)

69,00 lei

50 ml

Bucură-te de o ședință de SPA la tine acasă!

Cel mai mare răsfăț pentru ten, l-ai simțit probabil, când ai mers la salon pentru un tratament facial. Dar cât de des poți face asta?

Este destul de costisitor și poate că nici nu cunoști produsele ce vor fi aplicate pe tenul tău. De aceea îți propun să-ți faci la tine acasă tratamentul de hidratare profundă, o dată pe săptămână.

 

Hidratarea profundă, presupune în primul rând un ten curat. Spală-ți tenul cu un gel blând, vegetal. Un rol important îl are și apa, un dedurizator pentru apă schimbă total senzația la atingere în urma spălării. Gelul blând si apa moale, lasă tenul curat, nu uscat și predispus la iritare.

Masca pentru gomaj -Revital are rol de hidratare profundă prin cele trei forme de acid hialuronic din compoziție, dar și de regenerare datorită exfolierii blănde cu ajutorul semințelor fine de jojoba. Celule moarte vor fi îndepărtate, iar vitamina C va da luminozitate tenului. Colagenul vegetal vine cu efectul de umplere.

 

Reține! Ingrediente active: Acid hialuronic, colagen, vitamina C și semințe de jojoba. 

Utilizare:

  1. Speli tenul cu gel spumant vegetal.
  2. Aplici masca gomaj.
  3. Astepți câteva minute.
  4. Masezi prin mișcări circulare.
  5. Clătești cu apă călduță pentru a indepărta semințele gomante.
  6. Dacă simți nevoia, aplici două picături de Ser de noapte pentru a sigila și mai bine ingredientele active și pentru un plus de relaxare. Da, Hadri oferă terapie holistică.