Ulei de masaj – Fericire

49,00 lei

Promisiunea acestui ulei de masaj – o piele fină și suplă. Formula sa unică cu ulei de soia la bază și uleiuri esențiale prețioase, este destinată să vă îmbunătățească experiența masajului, și anume prin a vă detensiona și relaxa.

100% natural. Fără uleiuri minerale, SLS, parabeni.

Un masaj după o zi agitată este o modalitate de relaxare și învigorare rapidă. Pentru un plus de relaxare, poti difuza un mix de uleiuri esențiale în camera de masaj.

Alege-ți uleiul de masaj cu grijă, iar dacă mergi la un salon de masaj, cere flaconul pentru a-i citi lista de ingrediente.

Evită:

  1. Uleiurile sintetice (ulei mineral, petrolatum)

2. Parfumul. Posibil să pleci cu durere de cap, în loc să pleci relaxat, din cauza parfumului, deoarece acesta este un produs sintetic care nu place oricui. Alege, în schimb, un ulei vegetal cu uleiuri esențiale relaxante.

3. Uleiurile obținute din nuci, dacă ești alergic la nucifere.

Beneficiile masajului cu uleiuri naturale

✅ Stimulează sistemul imunitar
✅ Relaxează mușchii
✅ Eliberează stresul
✅ Previne celulita

✅ Hidratează pielea.

Arta masajului datează de peste 5.000 de ani și el a fost adoptat de-a lungul timpului pentru proprietățile lui terapeutice de relaxare și vindecare. Există mai multe tipuri de masaj, dar cel mai practicat este cel de relaxare. Poți alege dintre o multitudine de produse cosmetice naturale ce conțin uleiuri esențiale potrivite pentru masaj. Oricine poate să facă masaj folosind un ulei de masaj potrivit.