Articole

Ateliere pentru suflet și familie

 

Adriana, unde găsești atâtea ateliere și locuri frumoase în fiecare weekend?

 

Suntem în echipă restrânsă la farmacie de câteva luni și prin urmare lucrez mai mult și mă plimb mai puțin, dar nu am renunțat să-mi umplu puținul timp liber cu activități care să mă bucure și să mă învețe lucruri noi.

Am căutat, uneori m-au găsit ele pe mine și mi-am umplut zilele de weekend cum nu se poate mai bine.

 

Și pentru că mai multe prietene m-au întrebat de unde aflu și cum ajung la aceste ateliere, am zis să povestesc într-un articol despre acești oameni minunați pe care îți recomand să-i urmărești.

Pun suflet

Un minunat atelier de broderie. După primul brăduț făcut de Crăciun, mi-am comandat toate cele și a devenit activitatea mea relaxantă de după serviciu. Zice lumea că am evoluat mult și broderiile ies foarte frumos. Nu știu când va ține Simona următorul atelier, dar dacă sărim mai multe cu întrebarea poate reușim să o convingem să organizeze cât mai curând. De obicei se întâmplă la Altrntv shop, un loc cu cafea bună și multe creații vestimentare și nu numai, românești.

N-am croit sau cusut în viața mea, dar de la acest atelier am plecat cu o bluza făcută de mine de la zerooo.

Abia aștept să mă întorc să-mi fac și o fustă. Are programul pe martie, deja anunțat pe Facebook.

 

Micile bucurii, de urmărit neaparăt!

 

Roxana Buzețelu urmează să organizeze o mulțime de ateliere creative. Eu am participat la atelierul de parfumerit, facilitat de Raluca de la Hodaia Cosmetics. Raluca, sper să revii curând în București și să ne mai spui din tainele plantelor tale. A, și totul s-a întâmplat la Mellow Garden, o grădină de poveste pentru petreceri sustenabile. A fost extraodinar! De mâine, mă joc și în laboratorul Hadri cu esențele naturale și apele florale Hodaia.

 

 

Yoga, gong și terapie craniosacrală. Terapii de care am nevoie să funcționez. Intenții îndeplinite, eliberare, stare de bine și energie pentru încă o săptămână plină. Alina și Gloria, follow Well Being Events și înscrie-te la următorul atelier ce va avea loc pe 19 martie. 

Săptămânal merg și lângă casă, la clasele Mădălinei de la Ov Sports, iar pentru aerobic, la clasele Adrianei Neagoe.

Atelier de ceramică, modelaj lut și pictură pe ceramică. Un loc cald, colorat, cu femei extraordinare.

Farfurii, mici platouri, boluri, cești și ce-ți mai trece prin minte, făcute chiar de mâinile tale.

Tot ce trebuie să știi despre compost. Îi urmărești, te întâlnești cu ei sau îi suni, propui în comunitatea ta și uite așa pui și tu umărul la ce înseamnă permacultură, compostare, grădinărit urban, reducerea risipei alimentare.

Creatoarea mai multor concepte menite să ajute copii, femei singure sau bătrâni. Următorul eveniment, Femei în armonie, se va desfășura pe 29 martie la Grădina Floreasca. Vrei să te implici? Urmărește și Ajut, deci exist!

 

Am primit întrebarea și când va reveni și Hadri cu un atelier de cosmetică naturală. Curând, promit!

Ce produs cosmetic ți-ai dori să folosești, preparat chiar de tine?

 

Te invităm să achiziționezi produsul/ele perfecte pentru tine, de aici, și să te bucuri de o piele la fel de catifelată și sănătoasă precum te știm!

Iar dacă mai ai nevoie de detalii suplimentare sau întrebări despre farmacia Hadri, ne poți contacta la +40723 271276 sau scrie la adresa adriana@hadri.ro.

 

Cu apreciere,

farmacist Adriana Ghiță și Echipa Hadri.

hadri.ro

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl distribui prietenilor tăi!

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *