Minoxidil 5% soluție x 50 ml

69,90 lei

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts up to 20% Read more

50 ml

Descoperă soluția pentru combaterea căderii severe a părului și a alopeciei: Minoxidil 5% soluție capilară, preparată în laboratorul farmaciei Hadri. Acest tratament este special conceput pentru a inversa procesul de pierdere ereditară a părului, oferindu-ți o nouă șansă de a te bucura de o podoabă capilară densă și sănătoasă.

Minoxidilul este recunoscut în lumea medicală pentru eficacitatea sa în stimularea regenerării foliculilor de păr. Cu o concentrație de 5%, soluția capilară de la Hadri este una dintre cele mai puternice formule disponibile pe piață, având capacitatea de a revitaliza scalpul și de a susține creșterea părului.

Utilizarea este simplă și comodă: aplică 10 pufuri pe scalp în fiecare zi, masând ușor pentru a asigura o distribuție uniformă a soluției. Nu clăti! Este important să urmezi tratamentul pentru o perioadă de 2-4 luni pentru a observa rezultatele optime. Răbdarea și consecvența sunt cheia succesului în lupta împotriva căderii părului.

Manufacturate De Farmacist

Toate produsele noastre sunt create în laboratorul nostru propriu.

100% Ingrediente naturale

Folosim doar ingrediente naturale atent alese, din surse sigure.

SKU: min5

Descriere

Ingrediente

Trichosol, minoxidil 5%

Trebuie să ai în vedere că procesul de regenerare capilară poate fi reversibil. După o perioadă de pauză, este posibil ca părul să înceapă să cadă din nou. De aceea, este esențial să menții o rutină constantă și să reiei tratamentul dacă observi semnele revenirii căderii părului.

Nu conține aditivi inutili sau substanțe care ar putea irita scalpul. Este o formulă pură, destinată să acționeze direct asupra problemei.

În plus, Minoxidil 5% soluție capilară este ușor de integrat în rutina zilnică. Nu lasă reziduuri grase și se absoarbe rapid, permițându-ți să te bucuri de activitățile tale obișnuite fără niciun disconfort. Indiferent dacă ești la birou, acasă sau în mișcare, poți avea încredere că tratamentul tău capilar lucrează în tăcere pentru a-ți regenera părul.

Atenționări

Înainte de a începe utilizarea Minoxidil 5% soluție capilară, este recomandat să consulți un medic. Acesta poate verifica dacă acest tratament este potrivit pentru tipul tău de cădere a părului. Nu aplica dacă suferi de dermatită, inflamații, roșeață sau leziuni ale scalpului. Există posibilitatea ca acest produs să ajungă în circulația sistemică, așa că nu mări doza. De asemnea este posibil să stimuleze creșterea părului și pe alte zone ale corpului. Pacienții cu boală cardio-vasculară sau aritmii, trebuie să consulte medicul înainte de utilizare. Solutia minoxidil nu se aplică pe nicio altă parte a corpului. Nu se recomandă expunerea la soare în timpul tratamentului.

Nu lăsa căderea părului să îți afecteze încrederea și stima de sine. Alege Minoxidil 5% soluție capilară de la farmacia Hadri și redă-ți vitalitatea podoabei capilare. Cu o aplicare zilnică simplă și o formulă puternică, ești pe calea cea bună spre a recâștiga nu doar părul, ci și încrederea în tine. Comandă acum și fă primul pas spre o transformare vizibilă!

Păreri Clienţi

Online store with a wide selection of furniture and decor

Furniture is an invariable attribute of any room. It is they who give it the right atmosphere, making the space cozy and comfortable, creating favorable conditions for productive work or helping to relax after a hard day. More and more often, customers want to place an order in an online store, when you can sit down at the computer in your free time, arrange the furniture in the photo and calmly buy the furniture you like. The online store has a large catalog of furniture: both home and office furniture are available.

Furniture production is a modern form of art

Furniture manufacturers, as well as manufacturers of other home goods, are full of amazing offers: we often come across both standard mass-produced products and unique creations - furniture from professional craftsmen, which will be appreciated by true connoisseurs of beauty. We have selected for you the best models from modern craftsmen who managed to ingeniously combine elegance, quality and practicality in each product unit. Our assortment includes products from proven companies. Who for many years of continuous joint work did not give reason to doubt their reliability and honesty. All of them guarantee the high quality of their products, excellent operational characteristics, attractive appearance of the products, a long period of use of the furniture, as well as safety.