Șampon solid – Argan și măceșe

(1 customer review)

36,90 lei

60g

Șamponul prieten cu natura, eficient pentru părul tău, are o cantintate durabilă -pentru cca. 60 de utilizări, ceea ce reprezintă economisirea a două sticle de plastic de 250ml. Este potrivit pentru părul uscat sau deteriorat.

Părul tau se poate bucura de produsele noastre naturale, solide, în ambalaj reciclabil, ecologic. Șampoanele noastre solide, extrem de concentrate și auto-conservante, sunt pline de ingrediente naturale și uleiuri hrănitoare. Un singur șampon solid este la fel de productiv ca aproximativ doua sticle de șampon lichid de 250 ml. Economisesti o mulțime de deșeuri de plastic și protejezi mediul înconjurător. De asemenea, samponul solid este mai mic și mai ușor decât șamponul lichid, făcându-l însoțitorul ideal de călătorie – chiar și în bagajele de mână în avion – sau în geanta sport, fără scurgeri.

 

Optarea pentru soluții solide, în loc de versiunile lichide permite o formulă fără conservanți. De exemplu, înlocuind apa din produsele noastre cu ingrediente precum untul de cacao natural, care rămâne neschimbat la temperatura camerei, reușim să prevenim permanent formarea de bacterii.

 

Utilizare: După șamponare și clătire, folosește un prosop pentru a absorbi cât mai mult apa. Astfel, ingredientele din balsamul de păr nu vor fi diluate și îți vor hrăni mai bine părul. Aplică balsamul pe lungimea părului, evitând zona scalpului, lasă-l să acționeze câteva minute și clătește cu apă călduță. Petru a închide cuticula firului de păr, clătește la final cu un jet de apă rece.

La uscare asigură-te că feon-ul este setat pe treapta medie de căldură.

 

La revedere pentru totdeauna ambalajelor din plastic. Pentru transportul cosmeticelor solide, ambalate în soluții de carton se economisește CO2 substanțial și se reușește inclusiv reducerea traficului. Acest lucru este posibil deoarece volumul unui balsam/șampon solid este mult mai redus decât varianta în ambalaj de plastic de 250 ml.

Categorii ,