Balsam pentru păr – Passiflora și Mango

(2 customer reviews)

39,90 lei

Regenerează părul fără să-l îngrașe și îl face ușor de pieptănat.

Balsamul solid cu fructul pasiunii și unt de mango este potrivit în special pentru părul tern și rebel. Untul de cacao și mango hidratează părul, amplificatorul de strălucire și netezire îngrijește părul încrețit și rebel. Explozia de parfum exotic de fructul pasiunii, portocale și vanilie îl face demn de covorul roșu! Toate ingredientele se îmbină perfect pentru a oferi părului tău un răsfăț deplin.

 

Optarea pentru soluții solide, în loc de versiunile lichide permite o formulă fără conservanți. De exemplu, înlocuind apa din produsele noastre cu ingrediente precum untul de cacao natural, care rămâne neschimbat la temperatura camerei, reușim să prevenim permanent formarea de bacterii.

 

Utilizare: După șamponare și clătire, folosește un prosop pentru a absorbi cât mai mult apa. Astfel, ingredientele din balsamul de păr nu vor fi diluate și îți vor hrăni mai bine părul. Aplică balsamul pe lungimea părului, evitând zona scalpului, lasă-l să acționeze câteva minute și clătește cu apă călduță. Petru a închide cuticula firului de păr, clătește la final cu un jet de apă rece.

La uscare asigură-te că feon-ul este setat pe treapta medie de căldură.

 

La revedere pentru totdeauna ambalajelor din plastic. Pentru transportul cosmeticelor solide, ambalate în soluții de carton se economisește CO2 substanțial și se reușește inclusiv reducerea traficului. Acest lucru este posibil deoarece volumul unui balsam/șampon solid este mult mai redus decât varianta în ambalaj de plastic de 250 ml.

Categorii ,